Nom: Eduard Fabra. Oh Well

Nascut a: Castelló, 1966

De mare: amorosa i ansiosa; inquieta en la xarxa, atrapada.

De pare: inteŀligent i valent, sacrificat i exemplar; d’emocions no fàcilment accessibles ni comunicades.

Amb amics: bons i vells; amb caràcter i distants.

Vivint: a Mallorca, del 1989 ençà.

Estat civil: casat i amb un fill.

Havent estudiat: sociologia.

Havent après: que la comunicació és impossible; la soledat, radical.

Havent llegit: Blyton i Christie, Trabal i Calders, Toole i Amis, Rodoreda i Riera (Carme, Miquel A.); Monzó; Dostoievsky, Shakespeare i Chaucer; Martí i Pol, Benedetti i G. Márquez; Èsquil, Sòfocles i Eurípides; Janer (Maria de la P.) i Auster; Asimov i Villalonga (Llorenç); Dumas i Stevenson; Milton i March; Hamsun i Safo; Pla i Felipe (León); Highsmith i Maugham.

Havent vist: morir el meu avi; (casi) nàixer el meu fill; les petjades recents d’un mountain lion; gests de coratge i sacrifici.

Havent estat: a la vall de Yosemite, al riu de la pedra groga; al zoo del Bronx; sota el cel de Nou Mèxic, a devora el riu Brau; a l’ombra a la Via Appia, al sol a la vall de la mort; damunt la mar als penyasegats de Llucalcari, d’Amalfi, de San Francisco i del Land’s End.

Havent llegit: Fuster i Freud, Ibáñez (Jesús), Aron i Goffman; Durkheim, Berger i Luckmann; Berger (Peter L.); Mill, Popper i Aracil; Ortega y Gasset; Dawkins i Pinker, Marc Aureli i Feynman;Darwin i Lewis (C.S.).

Havent comprès: que cal pensar cínicament, però actuar moralment.

Seguint sense comprendre: la curvatura de l’espai-temps; la ingratitud.

Havent escoltat: Supertramp, els Beatles, Llach, Simon & Garfunkel, Pink Floyd, Maria del Mar Bonet, Christina R., Catatonia, Cecilia, Raimon, Elton John, Sinatra i Sabina, ELO.

Havent cregut i descregut: que hi ha Déu; que el fort respectarà el dèbil; que l’Estat és la solució; que la societat crea l’individu i el determina; que tinc obligacions cap als altres, fora de les que per voluntat pròpia hi vull assumir.

Continuant creient: en el dret a l’autodeterminació; que és la veritat la que ens fa lliures; en la inteŀligència; que tinc el que meresc.

%d bloggers like this: